Humo's Comedy Cup 17.04.2024

HUMO’S COMEDY CUP ON TOUR

Bert Schrijvers, Jeremy Baltii en Quinten Leon
Host: Jens Dendoncker

17.04.2024 HEUSDEN-ZOLDER, Muze

Over de show

Bert Schrijvers, Jeremy Baltii en Quinten Leon - de 3 finalisten van Humo’s Comedy Cup 2023 - trekken samen met MC Jens Dendoncker op tournee langs de betere comedyzalen. Kom uw lachspieren trainen en herbeleef de finale van Humo’s Comedy Cup 2023.

Bert Schrijvers (33 jaar)

• Woont in Mechelen (afkomstig uit Maasmechelen)
• (School)Buschauffeur

Overdag vervoert de naar Mechelen uitgeweken Limburgse buschauffeur schoolkinderen van A naar B en terug, bij nachte zoekt hij op het podium met een uitgestreken gezicht de duisterste hoeken van zijn brein op. Het publiek mag zich gerust ongemakkelijk voelen en zich afvragen: “Waar zijn we in godsnaam naar aan het kijken?”

Jeremy Baltii (26 jaar)

• Woont in Middelkerke
• Hotelreceptionist Hotel Middelpunt (Middelkerke)
• Heeft cerebrale diparese

“Ik wil allesbehalve medelijden van het publiek, maar mijn achtergrond en medische geschiedenis zijn nu eenmaal een dankbare bron van humor. Ik ben heel lief en knuffelbaar, hoor ik vaak, maar op het podium speel ik daarmee. Ik begin altijd met een schattig lijkende anekdote, maar de twist is meestal nogal pijnlijk.”

Quinten Leon (35 jaar)

• Woont in Brussel
• Stadsgids Free Walking Tours

“Dadaïstisch. Verwarrend. Verdomd geestig,” noteerden we in De Centrale in Gent nadat afsluiter Quinten Leon ons in een opmerkelijk goede luim richting parkeergarage had gestuurd. In 2021 struikelde hij in de voorrondes, maar deze keer banjerde de Brusselse stadsgids met vlag en wimpel richting finale in de Arenberg.

 

Wanneer
Woendag 17 april 2024
Start show: 20u15

Waar
Muze
Marktplein 3
3550 Heusden-Zolder

Tickets
€ 22,00

Voor wie
Voor iedereen vanaf 16 jaar


Alle shows van
Humo’s comedy cup

Valerie Van der Speeten